Kontakta oss

Adress: Östra Esplanadgatan 7, AX-22100 Mariehamn

Telefon: + 358 18 22070

E-post: info@3partners.ax

Tillsammans har vi lång erfarenhet av fastighetsförmedling och av juridisk verksamhet gällande bl.a. fastigheter och bostadsaktier. Tack vare vår gemensamma arbetserfarenhet inom juridik, lantmäteri, bankverksamhet och fastighetsförmedling har vi en bred kunskap gällande allt som rör försäljningar av fastigheter eller bostadsaktier. Vi är alla offentliga köpvittnen.

Vårt fokus är att ge dig kvalitativ och god service. Varje uppdrag är lika viktigt för oss och vi är riktigt taggade på att bedriva fastighetsförmedling i denna konstellation och därmed extra motiverade att hjälpa dig att göra en riktigt bra affär. Vi tror på en rak och ärlig kommunikation och personliga relationer. Vi har full respekt för att du kanske står inför ditt livs största affär, då du skall köpa eller sälja din bostad.

Marknadsföringen av försäljningsobjekten i 3 Partners Ab sker på ett modernt sätt, dvs till stor del på sociala medier såsom Facebook, Instagram, på vår hemsida och även på övriga bostadssajter. Vi använder oss också av de mer traditionella sätten, t.ex. tidningsannonser, beroende på önskemål.

Utgående från dina önskemål skräddarsyr vi ett koncept som passar dig!

 

  • Bosse Segerström, fastighetsmäklare med lång erfarenhet av fastighetsförmedling. Bosses lantmäterikunskaper kommer väl till pass i många fastighetsaffärer.

     
  • Marie Melander, som är merkonom i grunden, har många års erfarenhet av fastighetsförmedling på mäklarbyrå. Hon har även lång erfarenhet inom bank och är paralegal, d v s kvalificerad juridisk handläggare på Ålands Juristkonsult Ab.

     
  • Tove Lönnqvist, jurist och fastighetsmäklare med lång erfarenhet av juridiska tjänster inom främst arvs- och familjerätt samt fastighetsrätt. Tove bedriver även den juridiska byrån Ålands Juristkonsult som verkar i samma lokaler som 3 Partners Ab.